Kyss og fyrverkeri ; Kjærlighet i New York (ebok) av Michelle Celmer
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Kyss og fyrverkeri ; Kjærlighet i New York (Passion #2) ebok

79,-
(1)
Kyss og fyrverkeri Carosellis arv (2/3) Da et nyttårskyss leder til en fantastisk ennattsaffære, anser konsulenten Caroline Taylor at det nye året er innledet på best mulig måte. Men da det viser seg at den flotte elskeren ikke er noen mindre enn hennes nye arbeidsgiver, får hun en bitter ettersmak - særlig ettersom hun samtidig oppdager at hun sannsynligvis er gravid. Med hans barn! Robert takker sin lykkestjerne da den vakre Carrie velger å sette seg ved hans bord på nyttårsfesten.…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michelle Celmer (forfatter), Celmer, Michelle / Lovelace, Merline (forfatter), Merline Lovelace (forfatter), Irene H. Sørsdahl (oversetter), Siv Rekve (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 311 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150735192
Kyss og fyrverkeri Carosellis arv (2/3) Da et nyttårskyss leder til en fantastisk ennattsaffære, anser konsulenten Caroline Taylor at det nye året er innledet på best mulig måte. Men da det viser seg at den flotte elskeren ikke er noen mindre enn hennes nye arbeidsgiver, får hun en bitter ettersmak - særlig ettersom hun samtidig oppdager at hun sannsynligvis er gravid. Med hans barn! Robert takker sin lykkestjerne da den vakre Carrie velger å sette seg ved hans bord på nyttårsfesten. Tiltrekningen gnistrer mellom dem, og en uforglemmelig natt med henne er akkurat det han trenger. Faktum er nemlig at om han får en arving, kan han selv arve flere millioner. Problemet er bare at han må gifte seg også. Lettere sagt enn gjort, for det viser seg at Carrie er like tøff i forretninger som hun er i sengen ... Kjærlighet i New York Kjære dagbok! (2/2) Etter en het helg sammen med den sexy ambassadøren Jack Mason, ble livet til partyprinsessen Gina St. Sebastian radikalt forandret. Hun er gravid og må slutte med det ville festlivet og i stedet bli ansvarsfull, finne en jobb - og overveie å gifte seg med den blivende faren. Jack tar selvfølgelig sitt ansvar. Han skal bli far, og det eneste riktige ville være å gifte seg med barnets mor. Han gjør alt i sin makt for å forsøke å overtale den umedgjørlige Gina. Etter hvert utvikles det noe mer enn bare en eksepsjonell sterk tiltrekning. Men er tiltrekningen de føler for hverandre ekte kjærlighet?