Løfter i natten ; Født vinner (ebok) av Elizabeth Bevarly
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Elizabeth Bevarly (forfatter), Bevarly, Elizabeth / DePalo, Anna (forfatter), Anna DePalo (forfatter)

Løfter i natten ; Født vinner (Passion) ebok

79,-
(1)
Løfter i natten Della har planlagt trettiårsbursdagen sin omhyggelig. Den skal bli perfekt, til tross for alt som skjer i livet hennes. Kjolen er fantastisk, maten utsøkt og operaforestillingen magisk. For ikke å snakke om det uventede selskapet. Plutselig står han bare der, den mystiske Marcus, og ser på henne som ingen annen mann har gjort før. Bursdagen fullendes den natten. Della er forandret etter den flotteste helgen hun noensinne har hatt. Men hun bærer på en hemmelighet hun ikke …
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Elizabeth Bevarly (forfatter), Bevarly, Elizabeth / DePalo, Anna (forfatter), Anna DePalo (forfatter), Linn Dahler (oversetter), Monica Eikenes (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 314 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734959
Løfter i natten Della har planlagt trettiårsbursdagen sin omhyggelig. Den skal bli perfekt, til tross for alt som skjer i livet hennes. Kjolen er fantastisk, maten utsøkt og operaforestillingen magisk. For ikke å snakke om det uventede selskapet. Plutselig står han bare der, den mystiske Marcus, og ser på henne som ingen annen mann har gjort før. Bursdagen fullendes den natten. Della er forandret etter den flotteste helgen hun noensinne har hatt. Men hun bærer på en hemmelighet hun ikke kan avsløre for Marcus. Ikke for noen. En hemmelighet som fører til at hun ikke lenger kan være Della! Født vinner Dette har jeg virkelig ikke fortjent! I hele mitt liv har jeg vært en ansvarsfull arving i slekten Wentworth og holdt meg borte fra slekten til erkefienden Granville. Bare fordi jeg for en gangs skyld hadde det litt gøy og havnet i seng med Colin Granville i Las Vegas, og i samme slengen inngikk et hurtigbryllup med ham, så skal vel ikke jeg måtte ta konsekvensene av alt dette! Det var jo for over to år siden! Og akkurat da jeg skal til å bli mrs Dillingham, dukker Colin opp i kirken - mer attraktiv enn noen gang - og påstår at vi fremdeles er gift! At ekteskapet vårt aldri ble annullert. Dessuten krever han at vi skal leve sammen som ektefolk, med alt hva det innebærer. Hva skal jeg gjøre?