Minnet om en natt ; Fremtiden er vår ; En dag på stranden (ebok) av Rebecca Winters
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Minnet om en natt ; Fremtiden er vår ; En dag på stranden (Middelhavsperler) ebok

89,-
Minnet om en natt Middelhavsperler (1) Etter tre måneder gjenforenes endelig Andreas med sine barn. Etter at moren deres døde, har de bodd hos tanten sin, Gabi. Men å overlate dem til faren blir vanskeligere enn planlagt, for Gabi og Andreas har problemer med å rive seg løs fra hverandre. Fremtiden er vår Middelhavsperler (2) Svaret på testen er helt klar: Irena er gravid. Sjokkert, forvirret og klar for å å bli avvist, reiser hun tilbake til Vincenzo, som hun bare har tilbrakt en eneste nat…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rebecca Winters (forfatter), Winters, Rebecca / Winters, Rebecca / Anderson, Na (forfatter), Natalie Anderson (forfatter), Ann Mari Thorhus (oversetter), Elisabeth Neubeck (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741056
Minnet om en natt Middelhavsperler (1) Etter tre måneder gjenforenes endelig Andreas med sine barn. Etter at moren deres døde, har de bodd hos tanten sin, Gabi. Men å overlate dem til faren blir vanskeligere enn planlagt, for Gabi og Andreas har problemer med å rive seg løs fra hverandre. Fremtiden er vår Middelhavsperler (2) Svaret på testen er helt klar: Irena er gravid. Sjokkert, forvirret og klar for å å bli avvist, reiser hun tilbake til Vincenzo, som hun bare har tilbrakt en eneste natt med. Hun vil fortelle sannheten, at barnet kanskje ikke er hans. Men da Vincenzo hører nyheten, reagerer han ikke som hun hadde forventet, og snart viser det seg at han har sin egen agenda ... En dag på stranden Han er eventyreren som lever i nuet, hun er kontorrotten som vil ha en trygg hverdag. Etter at de har tilbrakt en het dag sammen på stranden, er ikke noe som før. Da Jack oppsøker Kelsi igjen, merker hun at det blir vanskeligere å beholde kontrollen. Jack har nemlig en egen evne til å snu opp ned på alt i hennes forutsigbare liv!