Mirakelet ; I ord og handling (ebok) av Maya Blake
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maya Blake (forfatter), Blake, Maya / Lucas, Jennie (forfatter), Jennie Lucas (forfatter)

Mirakelet ; I ord og handling (De superrike #2) ebok

99,-
(1)
Mirakelet De superrike (2) For to måneder siden sto jeg, Sadie Preston, utenfor Neo Xenakis kontor for å trygle om tilgivelse for den største feilen jeg noen gang har begått. Men det hele endte med at han ba om noe helt annet! Nå må jeg fortelle ham at jeg er gravid med det barnet han trodde han ikke kunne få. Neo har fremdeles arr etter å ha blitt sveket tidligere, og jeg har lært å ta hånd om meg selv. Likevel kommer den sjokkerende avsløringen min til å binde oss sammen - for alltid! …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Maya Blake (forfatter), Blake, Maya / Lucas, Jennie (forfatter), Jennie Lucas (forfatter), Mona Berge (oversetter), Idun Kjellvik (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 314 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie De superrike
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150764932
Mirakelet De superrike (2) For to måneder siden sto jeg, Sadie Preston, utenfor Neo Xenakis kontor for å trygle om tilgivelse for den største feilen jeg noen gang har begått. Men det hele endte med at han ba om noe helt annet! Nå må jeg fortelle ham at jeg er gravid med det barnet han trodde han ikke kunne få. Neo har fremdeles arr etter å ha blitt sveket tidligere, og jeg har lært å ta hånd om meg selv. Likevel kommer den sjokkerende avsløringen min til å binde oss sammen - for alltid! I ord og handling Edward St. Cyr tror ikke på kjærlighet, men liker sex! Diana, fysioterapeuten hans, tror derimot ikke på sex uten kjærlighet. De har dermed et problem, siden han ønsker å ta forholdet deres til nye høyder. Diana er først nølende, men gir seg likevel hen. Så oppdager hun at hun er gravid, og avtalen deres snus på hodet!