Når tiden står stille ; Mot til å elske (ebok) av Charlotte Hawkes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Charlotte Hawkes (forfatter), Charlotte / Baine Hawkes (forfatter), Karin Baine (forfatter)

Når tiden står stille ; Mot til å elske (Legeromaner #1) ebok

99,-
Når tiden står stille Miniserie: Forent ved fronten (1) Det kan ikke være sant! Som major og militærlege har Mattie Brigham vært med på mye, men at hennes store kjærlighet fra tenårene skulle dukke opp etter fjorten år, hadde hun aldri trodd. Alle følelsene kommer rasende tilbake. Kane og hun var så forelsket, men mye vann har rent under broen siden den gang. Finnes det noe hun kan gjøre for å ta igjen de tapte årene? Mot til å elske Doktor Joe Braden tok et vikariat som lege på en av de …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Charlotte Hawkes (forfatter), Charlotte / Baine Hawkes (forfatter), Karin Baine (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter), Oskar Henriksen (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 320 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796544
Når tiden står stille Miniserie: Forent ved fronten (1) Det kan ikke være sant! Som major og militærlege har Mattie Brigham vært med på mye, men at hennes store kjærlighet fra tenårene skulle dukke opp etter fjorten år, hadde hun aldri trodd. Alle følelsene kommer rasende tilbake. Kane og hun var så forelsket, men mye vann har rent under broen siden den gang. Finnes det noe hun kan gjøre for å ta igjen de tapte årene? Mot til å elske Doktor Joe Braden tok et vikariat som lege på en av de avsidesliggende Fijiøyene for å flykte fra vonde minner. Men i stedet finner han uventet nok den roen han søker i armene til den fascinerende doktor Emily Clifford. Emily har et stort fødselsmerke i ansiktet og har tilbrakt store deler av livet bak en maske av sminke. Joe gjør alt for at hun skal tørre å vise sitt sanne jeg - spørsmålet er om Emily er klar for det.