Netter i Nashville ; Håp om lykke (ebok) av Sheri WitheFeather
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Netter i Nashville ; Håp om lykke (Passion #2) ebok

99,-
(1)
Netter i Nashville er utgitt som nr. 2 i serien Countryens døtre. Vi burde lage musikk sammen, sa han da han ringte. Og jeg som nesten har kommet over ham. Siden vi gjorde det slutt, har Dash blitt en country-superstjerne, mens karrieren min har krasjet. Derfor er tilbudet hans helt klart fristende. Samtidig har vi en så lang historikk, full av både rødglødende lidenskap og kjærlighetssorg, og jeg har ikke råd til å brenne meg igjen. Men når jeg tenker etter, har jeg vel ingenting å tape ... …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sheri WitheFeather (forfatter), WhiteFeather, Sheri / Mann, Catherine (forfatter), Catherine Mann (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795738
Netter i Nashville er utgitt som nr. 2 i serien Countryens døtre. Vi burde lage musikk sammen, sa han da han ringte. Og jeg som nesten har kommet over ham. Siden vi gjorde det slutt, har Dash blitt en country-superstjerne, mens karrieren min har krasjet. Derfor er tilbudet hans helt klart fristende. Samtidig har vi en så lang historikk, full av både rødglødende lidenskap og kjærlighetssorg, og jeg har ikke råd til å brenne meg igjen. Men når jeg tenker etter, har jeg vel ingenting å tape ... Håp om lykke er utgitt som nr. 3 i serien Milliardærer. Fiona Harper har ikke fortalt mannen sin, fotballstjernen Henri, om besøkene hos legen. Hun er redd det vil knuse ham. Så i stedet bestemmer hun seg for å late som om hun ikke elsker ham lengre. Bedre sint enn trist, resonnerer hun. Men Henri skjønner at noe er galt, og han er fast bestemt på ikke å miste henne.