Nøkkelen til kjærlighet ; Det beste for alle (ebok) av Tina Beckett
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / MacKay, Sue (forfatter), Sue MacKay (forfatter)

Nøkkelen til kjærlighet ; Det beste for alle (Jordmødrene på Victoria #2) ebok

99,-
Nøkkelen til kjærlighet Jordmødrene på Victoria (2) Det kan ikke være sant! Carly ser på staven for femte gang, men svaret er krystallklart - hun er gravid. Og hun som har trodd at hun ikke kunne få barn. Da det gledelige sjokket har lagt seg går tankene over på hva faren til barnet, Adem Kepler, kommer til å si. At lidenskapen formelig spaker mellom dem, kan ingen unngå å legge merke til. Men er de klare for å starte en familie ...? Det beste for alle Da Karinas beste venninne…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / MacKay, Sue (forfatter), Sue MacKay (forfatter), Barbro Tveite (oversetter), Elisabeth Neubeck (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795790
Nøkkelen til kjærlighet Jordmødrene på Victoria (2) Det kan ikke være sant! Carly ser på staven for femte gang, men svaret er krystallklart - hun er gravid. Og hun som har trodd at hun ikke kunne få barn. Da det gledelige sjokket har lagt seg går tankene over på hva faren til barnet, Adem Kepler, kommer til å si. At lidenskapen formelig spaker mellom dem, kan ingen unngå å legge merke til. Men er de klare for å starte en familie ...? Det beste for alle Da Karinas beste venninne og hennes mann dør i en bilulykke, får Karina ansvaret for Mickey, en liten fireåring med Downs syndrom. Hun skal dele omsorgen for gutten med legen Logan Pascale, en mann hun aldri har truffet, men som viser seg å være både sexy og selvsikker. Til Karinas store forundring har han planer om å selge venninnens hus og ta Mickey vekk fra hjemmet han er så glad i. Det vil hun gjøre alt for å forhindre!