Nytt år, ny mulighet ; Legens vanskelige valg (ebok) av Karin Baine
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Karin Baine (forfatter), Baine, Karin / Drake, Dianne (forfatter), Dianne Drake (forfatter)

Nytt år, ny mulighet ; Legens vanskelige valg (Mirakelvalper #4) ebok

99,-
Nytt år, ny mulighet Mirakelvalper (4) Tolv år har gått siden neurologen Charles Ross-Wylde brøt forlovelsen med Harriet Bell. Da de uventet treffer på hverandre på en legekonferanse eksploderer følelsene på nytt - og de tilbringer en het natt sammen. Vel tillbake i den skotske landsbygden kan ikke Charles få Harriet ut av tankene. Derfor er det ingen som blir gladere enn han da hun en dag dukker opp utenfor døren hans. Men det hun har å fortelle snur opp ned på alt ... Legens vanske…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Karin Baine (forfatter), Baine, Karin / Drake, Dianne (forfatter), Dianne Drake (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter), Linn Dahler (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 312 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795783
Nytt år, ny mulighet Mirakelvalper (4) Tolv år har gått siden neurologen Charles Ross-Wylde brøt forlovelsen med Harriet Bell. Da de uventet treffer på hverandre på en legekonferanse eksploderer følelsene på nytt - og de tilbringer en het natt sammen. Vel tillbake i den skotske landsbygden kan ikke Charles få Harriet ut av tankene. Derfor er det ingen som blir gladere enn han da hun en dag dukker opp utenfor døren hans. Men det hun har å fortelle snur opp ned på alt ... Legens vanskelige valg Lilly Lake Hospital (1) Legen Rafe Corbett er på jakt etter en god adoptivfamilie til Molly, den lille jenta han er verge for. Så fort det er i orden, skal han forlate småbyen for alltid. Edie Parker, som jobber på det lokale sykehuset, er imidlertid fast bestemt på å få Rafe til å innse at han er den faren Molly trenger. Hun har allerede falt pladask for Molly, og det tar ikke lang tid før hun også faller for Rafe ... Klarer hun å overtale ham til å bli?