Kjærligheten er rød (ebok) av Jill Shalvis
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jill Shalvis (forfatter), Jacquie D'Alessandro (forfatter), Jamie Sobrato (forfatter)

Kjærligheten er rød ebok

89,-
Ønskelisten Alt Dustin ønsker seg til jul ... er at Christina skal innse at det er ham hun elsker. Det viser seg å være lettere sagt enn gjort, men med litt overtalelse skal han nok fikse det. Vidunderlig jul "Min voksne ønskeliste" - står det øverst på Brad Griffins liste over hva han vil ha i julegave. Og så kommer navnet Toni Rizzo. Tjue ganger ... Det virker som om hun er litt interessert, og julen er jo den tiden på året da ønsker ofte går i oppfyllelse. Mirakel ved midnatt …
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jill Shalvis (forfatter), Jacquie D'Alessandro (forfatter), Jamie Sobrato (forfatter), Siv Rekve (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734096
Ønskelisten Alt Dustin ønsker seg til jul ... er at Christina skal innse at det er ham hun elsker. Det viser seg å være lettere sagt enn gjort, men med litt overtalelse skal han nok fikse det. Vidunderlig jul "Min voksne ønskeliste" - står det øverst på Brad Griffins liste over hva han vil ha i julegave. Og så kommer navnet Toni Rizzo. Tjue ganger ... Det virker som om hun er litt interessert, og julen er jo den tiden på året da ønsker ofte går i oppfyllelse. Mirakel ved midnatt Halvnaken på et tak! Lorelei kan ikke tenke seg noe mer ydmykende - men verre blir det da hennes redningsmann kommer, for det er mannen som en gang dumpet henne. Og på toppen av det hele; mannen hun aldri har glemt ... Men mens julenatten senker seg over dem, skjer det et mirakel.