Øyeblikk å minnes ; Kjærlighetens luner (ebok) av Abby Green
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Abby Green (forfatter), Abby / Graham Green (forfatter), Lynne Graham (forfatter)

Øyeblikk å minnes ; Kjærlighetens luner (Romantikk #3) ebok

99,-
(1)
Øyeblikk å minnes Miniserie: Familien Marchetti (3) Sharif Marchetti er en strategisk og organisert mann som aldri gjør noe forhastet. Derfor sjokkerer det ham da han ikke kan stå imot instinktene sine og ender opp med å tilbringe en natt med en kvinne han aldri tidligere har truffet. Ting faller likevel på plass den neste gangen de møtes - ved altaret for å avgi ekteskapsløftene sine! Kjærlighetens luner Miniserie: I bryllupstanker (1) Kat Marshall har ofret alt for sine yngre søstre. Men…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Abby Green (forfatter), Abby / Graham Green (forfatter), Lynne Graham (forfatter), Barbro Tveite (oversetter), Irene H. Sørsdahl (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 307 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796728
Øyeblikk å minnes Miniserie: Familien Marchetti (3) Sharif Marchetti er en strategisk og organisert mann som aldri gjør noe forhastet. Derfor sjokkerer det ham da han ikke kan stå imot instinktene sine og ender opp med å tilbringe en natt med en kvinne han aldri tidligere har truffet. Ting faller likevel på plass den neste gangen de møtes - ved altaret for å avgi ekteskapsløftene sine! Kjærlighetens luner Miniserie: I bryllupstanker (1) Kat Marshall har ofret alt for sine yngre søstre. Men nå er de økonomiske problemene hennes større enn noensinne, og hun er desperat etter hjelp. Så møter hun den gåtefulle milliardæren Mikhail Kusnirovich som gir henne et vanvittig tilbud: Han betaler all gjelden hennes i bytte mot at hun tilbringer en måned på hans luksusyacht - i hans lugar!