Øyeblikk av lyst ; Favoritt i reprise ; Misforståelsen (ebok) av Jennifer Hayward
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Øyeblikk av lyst ; Favoritt i reprise ; Misforståelsen (Under en blodrød sol #2) ebok

99,-
Øyeblikk av lyst I nærheten av sjefen, Harrison Grant, klarer ikke Francesca Masseria å beholde roen, hun som alltid er så behersket. Den gåtefulle og fristende utstrålingen hans får henne helt ut av balanse. Harrison har ikke tid til å bli distrahert av noe, han har en viktig avtale å hale i land. Men tankene hans er stadig hos den vakre assistenten. Favoritt i reprise Under en blodrød sol nr. 2 Etter en natt med den vakre Bella Gatti er Matteo Santini helt solgt. Han har aldri…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jennifer Hayward (forfatter), Hayward, Jennifer / Marinelli, Carol / Mortimer, C (forfatter), Carol Marinelli (forfatter), Carole Mortimer (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150740967
Øyeblikk av lyst I nærheten av sjefen, Harrison Grant, klarer ikke Francesca Masseria å beholde roen, hun som alltid er så behersket. Den gåtefulle og fristende utstrålingen hans får henne helt ut av balanse. Harrison har ikke tid til å bli distrahert av noe, han har en viktig avtale å hale i land. Men tankene hans er stadig hos den vakre assistenten. Favoritt i reprise Under en blodrød sol nr. 2 Etter en natt med den vakre Bella Gatti er Matteo Santini helt solgt. Han har aldri klart å glemme henne, og hun dukker stadig opp i drømmene hans. Bella klarer heller ikke å glemme ham, men hun vet at de aldri kan bli et par. Tilfeldigvis treffes de igjen, og hvordan skal hun kunne stå imot en reprise. Misforståelsen Michael D'Angelo driver eksklusive gallerier sammen med brødrene og lever et godt singelliv med hele verden for sine føtter. Men en dag dukker en kvinne opp på et av galleriene, og hun har to babyer med seg. Og påstår at han er faren! Men han har aldri sett henne før.