På sin høye hest ; Et bankende hjerte ; Ørkenprins (ebok) av Kathie DeNosky
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

På sin høye hest ; Et bankende hjerte ; Ørkenprins (Passion #4) ebok

79,-
(1)
På sin høye hest er utgitt som nr. 4 i serien Et mektig dynasti. Chance Lassiter er villig til å gjøre alt for familieranchen. Derfor gir han pr-eksperten Felicity Sinclair i oppdrag å gjenopprette det gode ryktet familien en gang hadde. Den sexy konsulenten er fra storbyen, og han er nysgjerrig på hvordan hun vil takle oppholdet på ranchen. Felicity innser at rancheieren trives best på hesteryggen. Men hun ser også at han ville ha vært perfekt for pr-kampanjen. Om han bare kunne klatre ned fra…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Kathie DeNosky (forfatter), DeNosky, Kathie / Bailey, Rachel / Monroe, Lucy (forfatter), Rachel Bailey (forfatter), Lucy Monroe (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Passion
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150738568
På sin høye hest er utgitt som nr. 4 i serien Et mektig dynasti. Chance Lassiter er villig til å gjøre alt for familieranchen. Derfor gir han pr-eksperten Felicity Sinclair i oppdrag å gjenopprette det gode ryktet familien en gang hadde. Den sexy konsulenten er fra storbyen, og han er nysgjerrig på hvordan hun vil takle oppholdet på ranchen. Felicity innser at rancheieren trives best på hesteryggen. Men hun ser også at han ville ha vært perfekt for pr-kampanjen. Om han bare kunne klatre ned fra sin høye hest og i stedet rette oppmerksomheten mot henne. Et bankende hjerte JT Hartley og Pia Baxter lever som i en drøm. Inntil den dagen hun spontanaborterer og lykken går i tusen biter. De går hver til sitt - og treffes ikke igjen før etter fjorten år. JT overrumples av følelser da han får se ungdomskjæresten. Er det en sjanse for at det kan bli dem igjen? For Pia innebærer det en risiko, hun kan miste jobben, men til tross for det, innleder de et hemmelig forhold. Men historien gjentar seg - Pia er gravid, og tilværelsen deres snus opp ned. Ørkenprinsens hustru Sjeik Hakim bin Omar al Kadar er sikker i sin sak. Han vil ha den vakre Catherine Benning til kone. Catherine svarer ja, for hun har allerede mistet hjertet sitt til sjeiken. Tanken på å våkne ved siden av den mørke og attraktive Hakim hver morgen gjør henne ør av lykke. Men de nygifte har knapt rukket å ankomme sjeikens ørkenpalass før Catherine oppdager noe forferdelig.