Prinsesse av folket ; Krevende kollega ; Kvinnen han glemte (ebok) av Liz Fielding
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Liz Fielding (forfatter), Fielding, Liz / Blake, Ally / Reid, Michelle (forfatter), Ally Blake (forfatter), Michelle Reid (forfatter)

Prinsesse av folket ; Krevende kollega ; Kvinnen han glemte (Romantikk) ebok

89,-
(1)
Prinsesse av folket Kronprins Alexander trenger ferie . fra livet som prins! Han vil glemme de kongelige pliktene sine og prøve "det vanlige livet". Journalisten Laura tar seg straks av den sexy prinsen og tilbyr seg å være hans guide i virkeligheten. Varme følelser vokser snart frem mellom dem, til tross for at de er ulike som natt og dag. Men kan en vanlig kvinne virkelig passe for en prins? Krevende kollega Ideen er strålende - Abbey Parrish skal starte et nytt, elegant magasin for menn. Og…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Liz Fielding (forfatter), Fielding, Liz / Blake, Ally / Reid, Michelle (forfatter), Ally Blake (forfatter), Michelle Reid (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150736748
Prinsesse av folket Kronprins Alexander trenger ferie . fra livet som prins! Han vil glemme de kongelige pliktene sine og prøve "det vanlige livet". Journalisten Laura tar seg straks av den sexy prinsen og tilbyr seg å være hans guide i virkeligheten. Varme følelser vokser snart frem mellom dem, til tross for at de er ulike som natt og dag. Men kan en vanlig kvinne virkelig passe for en prins? Krevende kollega Ideen er strålende - Abbey Parrish skal starte et nytt, elegant magasin for menn. Og som forsidebilde vil hun ha den mest lysende stjernen på kjendishimmelen, den mektige og sexy Flynn Granger. Han aksepterer tilbudet på en betingelse: At han skal være medskribent. Abbey går med på det, men undrer seg samtidig på hva hun har begitt seg inn på. Det virker nemlig som om Flynn vil være mer enn bare en kollega... Kvinnen han glemte Cassie holder på å besvime da hun oppdager Alessandro Marchese, forretningens nye eier og far til barna hennes. Det er seks år siden, men hun husker hvert blikk og hvert kjærtegn som om det var i går. Men dette må hun absolutt ikke føle, hun er jo sint på ham - hun avskyr ham! Men Cassie vet ikke at han lider av hukommelsestap. Har ulykken han var med i for seks år siden visket ut minnet om henne?