Seid og sott (ebok) av Lukritzia Loven
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lukritzia Loven (forfatter)

Seid og sott (Søstre #15) ebok

129,-
Med Jaran har sotten kommet til Stuphedla. Eirill og Gygri bruker det de kan av seidkunnskaper og våker over ham dag og natt, men det ser likevel mørkt ut for drengen. Og han er ikke den eneste. Sykdom og død brer om seg, og ingen kan føle seg trygge, selv ikke Guds høyre hånd på Stuphedla. Sverre rakk ikke å si mer før Audun Prest kom hoppende ut av skyggene. Han hadde en stor, tung lysestake i hendene, som han svingte mot Tideke som o…
Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lukritzia Loven (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 juni 2024
Lengde 253 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Søstre
Nummer i serie 15
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202846558

Med Jaran har sotten kommet til Stuphedla. Eirill og Gygri bruker det de kan av seidkunnskaper og våker over ham dag og natt, men det ser likevel mørkt ut for drengen. Og han er ikke den eneste. Sykdom og død brer om seg, og ingen kan føle seg trygge, selv ikke Guds høyre hånd på Stuphedla.

Sverre rakk ikke å si mer før Audun Prest kom hoppende ut av skyggene. Han hadde en stor, tung lysestake i hendene, som han svingte mot Tideke som om det var et sverd han bar. Blikket hans var vilt, og han minnet mest om et fanget dyr, der han kom mot dem. Han freste så spyttdråpene sprutet fra munnen hans.

Stallkaren sjanglet et steg bakover og rakk så vidt å unngå å bli truffet.

– I Jesu navn, forlat kirken min! nærmest brølte presten. – Vik fra meg, Satans budbringere!