Smaken av et kyss ; En uventet reise (ebok) av Susannah / Mann Erwin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Susannah / Mann Erwin (forfatter), Susannah Erwin (forfatter), Catherine Mann (forfatter)

Smaken av et kyss ; En uventet reise (Passion #1) ebok

99,-
(1)
Smaken av et kyss Mannen bak masken er fantastisk god til å kysse og han får Nelle til å ønske at natten aldri skal ta slutt. Det gjør den dessverre, lampene tennes, festen er over og maskene tas av. Sjokket er stort idet hun oppdager at det er Grayson Monk hun har kysset - slektens største rival. Kysset har imidlertid unektelig forandret noe, og de bestemmer seg for å inngå en pakt. Tanken er at den skal være rent forretningsmessig, noe annet ville være å ta det for langt. Men ingen av dem kan…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Susannah / Mann Erwin (forfatter), Susannah Erwin (forfatter), Monica Eikenes (oversetter), Catherine Mann (forfatter), Siv Rekve (oversetter)
Utgitt 26 august 2021
Lengde 313 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150796339
Smaken av et kyss Mannen bak masken er fantastisk god til å kysse og han får Nelle til å ønske at natten aldri skal ta slutt. Det gjør den dessverre, lampene tennes, festen er over og maskene tas av. Sjokket er stort idet hun oppdager at det er Grayson Monk hun har kysset - slektens største rival. Kysset har imidlertid unektelig forandret noe, og de bestemmer seg for å inngå en pakt. Tanken er at den skal være rent forretningsmessig, noe annet ville være å ta det for langt. Men ingen av dem kan glemme smaken av det kysset ... En uventet reise Miniserie: Diamantens glans (1) Stone McNair, cowboy og milliardær, har knust veterinærteknikeren Johanna Fletchers hjerte og fremtidsdrømmer. Men han er fremdeles like sjarmerende, og tiltrekningen mellom dem er hetere enn noensinne. Da de plutselig må reise av gårde sammen, vet Johanna at hun må holde seg på avstand. Det er lettere sagt enn gjort, særlig da det viser seg at Stones hjerte ikke er av stein likevel, men av gull .