Svaret på mine drømmer ; I hennes tjeneste (ebok) av Maya Banks
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maya Banks (forfatter), Banks, Maya / Sands, Charlene (forfatter), Charlene Sands (forfatter)

Svaret på mine drømmer ; I hennes tjeneste (Fortsettelse følger ... #3) ebok

79,-
(3)
Svaret på mine drømmer Fortsettelse følger ... (3/4) Ashley er lykkeligere enn hun noen gang har vært. Hun elsker sin vakre, gode og omtenksomme mann mer enn hun hadde trodd var mulig. Devon er svaret på alle hennes drømmer om den perfekte kjærligheten. Men plutselig snus tilværelsen hennes opp ned. Hun får greie på at ekteskapet bare er en ren forretningsaffære mellom faren hennes og Devon. At alt bare har vært et spill, og at Devon synes at hun er for impulsiv, følsom og naiv. Helt knust…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Maya Banks (forfatter), Banks, Maya / Sands, Charlene (forfatter), Charlene Sands (forfatter), Ann Mari Thorhus (oversetter), Arild R. Olsen (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734737
Svaret på mine drømmer Fortsettelse følger ... (3/4) Ashley er lykkeligere enn hun noen gang har vært. Hun elsker sin vakre, gode og omtenksomme mann mer enn hun hadde trodd var mulig. Devon er svaret på alle hennes drømmer om den perfekte kjærligheten. Men plutselig snus tilværelsen hennes opp ned. Hun får greie på at ekteskapet bare er en ren forretningsaffære mellom faren hennes og Devon. At alt bare har vært et spill, og at Devon synes at hun er for impulsiv, følsom og naiv. Helt knust må hun ta den vanskeligste beslutningen i sitt liv. Skal hun skille seg, eller bli værende hos mannen hun elsker? For i nattens mørke hvisker Devon de vakreste kjærlighetsord til henne ... I hennes tjeneste Etter å ha blitt bedratt av en troløs bondefanger, har Sammie Gold vanskelig for å stole på en mann igjen. Men multimillionæren Jackson Worth har ikke akkurat behov for å lure henne for penger. Faren er heller at han i stedet knuser hjertet hennes ... Jackson ønsker bare å bli Sammies forretningspartner for å kunne hjelpe henne med å oppfylle drømmen hennes - å åpne en butikk for eksklusive sko og støvletter. Og han vil definitivt ikke binde seg igjen, ikke etter eksforlovedens svik. Men å se den vakre Sammie i et par sexy støvletter, får ham på andre tanker!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering