Ta sjansen! ; En forførende plan ; Den store hemmeligheten (ebok) av Kim Lawrence
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Ta sjansen! ; En forførende plan ; Den store hemmeligheten (Romantikk) ebok

99,-
Ta sjansen! Kjære dagbok! Tenk om jeg er en som ikke kan bli forelsket? Jeg har aldri opplevd den lidenskapen vennene mine snakker om. Burde jeg bli litt mer spontan? Kanskje, men det finnes grenser. Jeg vil aldri flørte med en fremmed, jeg synes det er impulsivt nok å ta denne bussturen gjennom Europa! Men om den «riktige» fremmede dukker opp... En forførende plan En gang var hun den rike kvinnen, og han den fattige mannen. De var også et forelsket par som skulle gifte seg. Men uten forklarin…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Kim Lawrence (forfatter), Lawrence, Kim / Graham, Lynne / Hannay, Barbara (forfatter), Lynne Graham (forfatter), Barbara Hannay (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150740875
Ta sjansen! Kjære dagbok! Tenk om jeg er en som ikke kan bli forelsket? Jeg har aldri opplevd den lidenskapen vennene mine snakker om. Burde jeg bli litt mer spontan? Kanskje, men det finnes grenser. Jeg vil aldri flørte med en fremmed, jeg synes det er impulsivt nok å ta denne bussturen gjennom Europa! Men om den «riktige» fremmede dukker opp... En forførende plan En gang var hun den rike kvinnen, og han den fattige mannen. De var også et forelsket par som skulle gifte seg. Men uten forklaring blir Valente forlatt ved alteret. Fem år senere møtes de igjen, og nå er situasjonen en helt annen. Valente er nå en rik mann, og vil hevne Carolines svik. Han har lagt en plan... Den store hemmeligheten Det har gått tolv år siden Gus og Freyas magiske sommerforelskelse. Så dukker plutselig Freya opp og sier at de har en sønn, Nick, og at sønnen trenger hans hjelp. Gus blir sjokkert over nyheten, men vil gjøre alt han kan. Gus innser også at han fremdeles elsker Freya. Men er det for sent for de to?