Utspring (ebok) av Renate Josefsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Renate Josefsen (forfatter)

Utspring (Skogstjerner #3) ebok

129,-
Hun trodde hun visste hvem hun var – og hvor hun kom fra ... Bli med på en spennende og eventyrlig reise til 1800-tallet, der Agnis lever et trygt og godt liv dypt inne i de ville skoger. En dag blir familien innhentet av gamle hemmeligheter, og Agnis ført ut i det ukjente ... Agnis er utmattet etter den lange båtreisen, og føler seg helt alene i verden. Bakkeli er en staselig gård, men fullstendig fremmed for henne. Hvorfor ville mor Karen sende henne h…
Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Renate Josefsen (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 juni 2024
Lengde 253 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Skogstjerner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202846572

Hun trodde hun visste hvem hun var og hvor hun kom fra ...

Bli med på en spennende og eventyrlig reise til 1800-tallet, der Agnis lever et trygt og godt liv dypt inne i de ville skoger. En dag blir familien innhentet av gamle hemmeligheter, og Agnis ført ut i det ukjente ...

Agnis er utmattet etter den lange båtreisen, og føler seg helt alene i verden. Bakkeli er en staselig gård, men fullstendig fremmed for henne. Hvorfor ville mor Karen sende henne hit? Flere spørsmål melder seg i møte med husbondsfolket, for deres reaksjon overgår alt Agnis kunne ha forestilt seg.

«Skal vi ta vare på alle horungene hennes? Vi kjenner ikke denne engang!»

Agnis rykket til da hun hørte kvinnens ord. Hun trengte ikke rare forestillingsevnen for å innse at det var henne de snakket om.

«Hun ligner,» svarte Torlak trett. «Jeg så det ikke med det samme. Det er så mange år siden, men hun er svært lik.» Så vendte han seg brått, som om han merket at noen stirret på ham.