Valeries reise ; Forlovede på liksom (ebok) av Debbie Macomber
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Debbie Macomber (forfatter), Macomber, Debbie / Braun, Jackie (forfatter), Jackie Braun (forfatter)

Valeries reise ; Forlovede på liksom (Romantikk #1) ebok

69,-
(1)
Valeries reise Miniserie: Sommeren i Orchard Valley (1/3) Valerie skynder seg hjem til Orchard Valley da faren hennes plutselig får hjerteattakk. Sammen med de to yngre søstrene sine, Stephanie og Norah, setter hun seg ved sengekanten og ber en stille bønn om at han skal overleve ... Det siste Valerie tenker på nå, er å bli forelsket - og spesielt ikke i doktor Colby Winston - av alle mennesker. Colby er legen som elsker småbylivet, og Valerie er forretningskvinnen som foretrekker byen. De to …
Ebok 69,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Debbie Macomber (forfatter), Macomber, Debbie / Braun, Jackie (forfatter), Jackie Braun (forfatter), Mona Berge (oversetter), Astrid Husmo (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Romantikk
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150732832
Valeries reise Miniserie: Sommeren i Orchard Valley (1/3) Valerie skynder seg hjem til Orchard Valley da faren hennes plutselig får hjerteattakk. Sammen med de to yngre søstrene sine, Stephanie og Norah, setter hun seg ved sengekanten og ber en stille bønn om at han skal overleve ... Det siste Valerie tenker på nå, er å bli forelsket - og spesielt ikke i doktor Colby Winston - av alle mennesker. Colby er legen som elsker småbylivet, og Valerie er forretningskvinnen som foretrekker byen. De to er så ulike som det går an. Men til tross for det, synes Valeries far at akkurat disse to er det perfekte paret ... Forlovede på liksom Å finne en egnet forlovede burde vel ikke være så vanskelig? Thomas har jo alt, i hvert fall ifølge kvinnene han bruker å date. Men nå er det på tide å slutte med de korte romansene. Han må finne noen som går med på å spille hans forlovede - for å kunne se det lykkelige uttrykket i ansiktet til den hjertesyke mormoren. Hun tror at han er vel i havn på kjærlighetsfronten, så nå må han bare gjøre løgnen troverdig. Og inn på hans kontor kommer Elizabeth ... Totalt ulik alle andre han har truffet, og er derfor en perfekt kandidat for jobben! Men bare å late som om de er forelsket, viser seg snart å være vanskeligere enn noen av dem kunne forestille seg.