Adventskalenderen (ebok) av Siri Østli
Legg til i ønskeliste
Siri Østli (forfatter)

Adventskalenderen ebok

175,-
(4)
Adventskalenderen er en sjarmerende og rørende julebok fra den norske feelgood-dronningen Siri Østli. Under frokosten en helt ordinær tirsdag forteller mannen til Fie brått at han vil skilles og ber henne om å flytte ut. Han er tannlege, og i mange år har Fie vært hans trofaste tannlegeassistent. Nå blir hun forvist til en upraktisk og utrivelig loftsleiligheten på den andre siden av byen. Fortumlet og fortvilet over at livet brått er snudd opp ned, forsøker Fie å dempe sorgene med beroligende…
Ebok 175,- Lydbok 244,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Siri Østli (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 oktober 2021
Lengde 350 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202720780
Adventskalenderen er en sjarmerende og rørende julebok fra den norske feelgood-dronningen Siri Østli. Under frokosten en helt ordinær tirsdag forteller mannen til Fie brått at han vil skilles og ber henne om å flytte ut. Han er tannlege, og i mange år har Fie vært hans trofaste tannlegeassistent. Nå blir hun forvist til en upraktisk og utrivelig loftsleiligheten på den andre siden av byen. Fortumlet og fortvilet over at livet brått er snudd opp ned, forsøker Fie å dempe sorgene med beroligende tabletter. Det er søsteren Sara som vekker Fie og nærmest forlanger at hun tar grep. For å sette fart på sakene gir hun Fie en utfordrende adventskalender. Det skal vise seg å bli en opplevelsesrik, til tider overveldende, men ganske fin adventstid likevel.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Koselig bok

Klarte ikke å legge boken fra meg. En skikkelig feelgood bok.

Elsker denne forfatteren!

Denne boken er akkurat like god som de andre bøkene hun har skrevet. Nå håper jeg bare på at hun ikke tar like lang pause til neste bok. Boken er en perfekt blanding av humor, hjertevarme, romantikk og alvor. Du kan bare glede deg! Anbefales på det varmeste.