Begynnelsen på noe nytt (ebok) av Jenny Fagerlund
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jenny Fagerlund (forfatter)

Begynnelsen på noe nytt ebok

79,- Veil. pris: 229,-Spar: 150,-
Hjertevarm feelgood om verdien av vennskap og nære relasjoner. Johanna har akkurat flyttet med familien til den svenske småbyen Båstad. Endelig skal hun realisere seg selv og skrive en roman. Men hun finner seg ikke til rette, romanen er vanskeligere å skrive enn først antatt, og snart begynner hun å lure på om hele flytteprosessen var et feiltrinn.   Samtidig som vennene har slått seg til ro og fått barn, har Alex gjort karriere som i…
Ebok 79,- Lydbok 349,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jenny Fagerlund (forfatter), Teje Vejrup (oversetter), Hege Frydenlund (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 14 februar 2023
Lengde 367 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205558502

Hjertevarm feelgood om verdien av vennskap og nære relasjoner.

Johanna har akkurat flyttet med familien til den svenske småbyen Båstad. Endelig skal hun realisere seg selv og skrive en roman. Men hun finner seg ikke til rette, romanen er vanskeligere å skrive enn først antatt, og snart begynner hun å lure på om hele flytteprosessen var et feiltrinn.  

Samtidig som vennene har slått seg til ro og fått barn, har Alex gjort karriere som influencer. Etter et brått samlivsbrudd, flykter hun til familiens sommerhus i Båstad. Langt unna den sedvanlige støyen hun er omgitt av, innser hun hvor ensom hun er. Hvem skal hun lene seg mot når det stormer som verst?

Mona har motvillig gått av med pensjon etter førti år som flyvertinne. Det som burde blitt en herlig tid, føles tvert om som et fengsel. Hun aner ikke hva hun skal gjøre med all tiden hun har fått til rådighet. Og hvordan kan hun håndtere sorg og smerte når hun ikke har en jobb å gå til?

På slump møtes disse tre kvinnene og bestemmer seg for å delta i en konkurranse sammen. Og det som først fremstår som et flyktig møte, viser seg å bli begynnelsen på noe nytt.

Begynnelsen på noe nytt tar leserne med til sommer og svensk småbyidyll på sitt beste – og kanskje verste – og byr på en hjertevarm og rørende fortelling om verdien av vennskap og å tørre å rekke ut en hånd når verden raser sammen.