Bokhandelen ved bredden av Themsen (ebok) av Frida Skybäck
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Frida Skybäck (forfatter)

Bokhandelen ved bredden av Themsen ebok

119,- Veil. pris: 199,-Spar: 80,-
Bøkenes svar på You've Got Mail og Notting Hill. Charlottes liv endres brått da mannen hennes plutselig dør. Midt i sorgen får hun en uventet beskjed om at hun har arvet et hus i London av en tante hun aldri har møtt. Huset rommer også en gammel bokhandel som raskt viser seg å være både falleferdig og nærmest konkurs. Charlotte aner ikke hvordan man driver en bokhandel, men med hjelp av de lett eksentriske medarbeiderne fylles hun med mot og håp. Kan de lykkes om de gjør dette sammen? Samtidi…
Ebok 119,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Frida Skybäck (forfatter), Teje Vejrup (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 21 februar 2023
Lengde 430 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205560611
Bøkenes svar på You've Got Mail og Notting Hill. Charlottes liv endres brått da mannen hennes plutselig dør. Midt i sorgen får hun en uventet beskjed om at hun har arvet et hus i London av en tante hun aldri har møtt. Huset rommer også en gammel bokhandel som raskt viser seg å være både falleferdig og nærmest konkurs. Charlotte aner ikke hvordan man driver en bokhandel, men med hjelp av de lett eksentriske medarbeiderne fylles hun med mot og håp. Kan de lykkes om de gjør dette sammen? Samtidig som Charlotte jobber iherdig med å redde bokhandelen, finner hun noen gamle brev blant tantens eiendeler, og gradvis kommer skjulte familiehemmeligheter til overflaten. Bokhandelen ved bredden av Themsen er en varm og sjarmerende fortelling om hvordan et hus fylt med bøker, en uventet forelskelse og en sta, gammel hannkatt kan bli begynnelsen på noe nytt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Koselig bok, godt skrevet. Veldig frustrerende at den som leser, ikke kan uttale kj, men bruker sj……..?! Det var faktisk på grensen til at jeg kuttet ut boken. Kjøper ikke lydbok med denne personen som oppleser igjen.