En kveld på øya (ebok) av Josie Silver
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Josie Silver (forfatter)

En kveld på øya ebok

179,-
(6)
To mennesker. Et tilfeldig møte. En kjærlighetshistorie som varer livet ut. Å tilbringe 30-års dagen alene er det siste Cleo Wilder hadde sett for seg. Likevel har hun latt seg overtale av sjefen til å ta en retreat i lutter ensomhet for å lade batteriene og ikke minst gi seg selv en utfordring - det kan absolutt være nyttig når man har dating som journalistisk innfallsvinkel og skriver en spalte i uken om temaet. På en avsidesliggende irsk øy skal hun bo i en luksuriøs hytte, og hun ser - om i…
Ebok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Josie Silver (forfatter), Helene Limås (oversetter)
Utgitt 27 mai 2022
Lengde 461 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241957741
To mennesker. Et tilfeldig møte. En kjærlighetshistorie som varer livet ut. Å tilbringe 30-års dagen alene er det siste Cleo Wilder hadde sett for seg. Likevel har hun latt seg overtale av sjefen til å ta en retreat i lutter ensomhet for å lade batteriene og ikke minst gi seg selv en utfordring - det kan absolutt være nyttig når man har dating som journalistisk innfallsvinkel og skriver en spalte i uken om temaet. På en avsidesliggende irsk øy skal hun bo i en luksuriøs hytte, og hun ser - om ikke annet - frem til å nyte freden og tiden alene. Dette gir henne også tid til å planlegge videre kjærlig- hetsliv og karriere. Mack Sullivan gleder seg også til å få litt tid helt for seg selv. Han er amerikaner, og har kommet til øya både for å pleie sje- len og utforske røttene sine. Uheldigvis har det skjedd en dobbeltbooking. Og ferja går ikke på flere dager. Cleo og Mack som trodde de skulle få litt tid alene, blir nå tvunget til å dele den med hverandre. Josie Silvers velkjente varme, sjarm og innsikt i alt som berører hjertet kommer til sin fulle rett i En kveld på øya. Det viser seg ofte at det vi tror vi ønsker oss, ikke er det vi egentlig trenger!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Knallgod bok!

En skikkelig feelgood bok! En fin blanding av alvor og humør. Flott skildring av alle personene i boken. Håper det kommer en bok til om innbyggerne på denne øyen.

Verdt å lese :-)

God bok. klarte ikke å legge den fra meg.