1153 forbløffende fakta (ebok) av John Lloyd
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John Lloyd (forfatter), John Mitchinson (forfatter), James Harkin (forfatter)

1153 forbløffende fakta (QI: fakta) ebok

249,-
Visste du at det 14% større sannsynlighet for at du dør på bursdagen din enn på noen annen dag? At et av ti europeiske barn blir unnfanget i en seng fra IKEA? Eller at hvis du har en pizza med radius z og tykkelse a, blir volumet pi*z*z*a? Det finnes knapt noe viktigere enn svært unyttig kunnskap, og ingen er flinkere til å samle og formidle slike kuriositeter enn Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet Quite Interesting. QI-bøkene har tatt en hel verden med storm ved å r…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere John Lloyd (forfatter), John Lloyd (redaktør), John Mitchinson (forfatter), John Mitchinson (redaktør), James Harkin (redaktør), James Harkin (forfatter), Christian Rugstad (oversetter)
Forlag Font
Utgitt 18 september 2014
Lengde 204 sider
Sjanger Sport og fritid, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Serie QI: fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281693241
Visste du at det 14% større sannsynlighet for at du dør på bursdagen din enn på noen annen dag? At et av ti europeiske barn blir unnfanget i en seng fra IKEA? Eller at hvis du har en pizza med radius z og tykkelse a, blir volumet pi*z*z*a? Det finnes knapt noe viktigere enn svært unyttig kunnskap, og ingen er flinkere til å samle og formidle slike kuriositeter enn Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet Quite Interesting. QI-bøkene har tatt en hel verden med storm ved å redefinere begrepet allmennkunnskap, og kaste nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom lange kvelder.