1181 fornuftsstridige fakta (ebok) av James Harkin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
James Harkin (forfatter), John Lloyd (forfatter), John Mitchinson (forfatter)

1181 fornuftsstridige fakta (QI: fakta) ebok

249,-
Visste du at Saudi Arabia importerer kameler fra Australia? Eller at det på Spotify ligger 4 millioner sanger som ikke har blitt avspilt en eneste gang? Ikke alle vet at Rod Stewart mistet jobben som tapetdesigner fordi han er fargeblind, eller at Putins bestefar jobbet som kokk for både Lenin og Stalin, og for Rasputin. Etter at George Bush Sr. kastet opp i fanget på Japans statsminister under en statsmiddag i 1992 har det japanske ordet for å spy vært bushusuru. Stephen Fry og teamet bak de…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere John Lloyd (redaktør), James Harkin (forfatter), John Mitchinson (redaktør), John Lloyd (forfatter), James Harkin (redaktør), John Mitchinson (forfatter), H.L.V. Siempre (oversetter), Anne Miller (annet), Andrew Hunter Murray (annet), Anna Ptaszynski (annet), Dan Schreiber (annet), Alex Bell (annet)
Forlag Font
Utgitt 23 mai 2018
Lengde 198 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Sport og fritid
Serie QI: fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281694705
Visste du at Saudi Arabia importerer kameler fra Australia? Eller at det på Spotify ligger 4 millioner sanger som ikke har blitt avspilt en eneste gang? Ikke alle vet at Rod Stewart mistet jobben som tapetdesigner fordi han er fargeblind, eller at Putins bestefar jobbet som kokk for både Lenin og Stalin, og for Rasputin. Etter at George Bush Sr. kastet opp i fanget på Japans statsminister under en statsmiddag i 1992 har det japanske ordet for å spy vært bushusuru. Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet har nok en gang samlet en mengde kuriøs (og som regel svært unyttig) kunnskap - til ellevill begeistring for lesere over hele verden. Som i sine tidligere bøker, redefinerer de begrepet allmennkunnskap og kaster nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom lange kvelder til alle tider.