3740 forbausende fakta (ebok) av James Harkin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
James Harkin (forfatter), John Lloyd (forfatter), John Mitchinson (forfatter)

3740 forbausende fakta (QI: fakta) ebok

249,-
Visste du at frem til 1913 kunne barn sendes som pakkepost i USA? 3740 forbausende fakta er fylt med de mest fantastiske, forbløffende og forunderlige faktaene som QI-redaksjonen i BBC har gravd frem gjennom ti år. Visste du at en gjennomsnittlig europeisk bil står parkert 96 % av tiden? Eller at kvinner kjøper 80 % av alt som er til salgs i verden (inkludert bøker)? Eller at den elektriske stolen ble oppfunnet av en tannlege? Du visste kanskje ikke at Picasso var en av de mistenkte da «Mona Li…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere John Lloyd (redaktør), James Harkin (forfatter), John Mitchinson (redaktør), John Lloyd (forfatter), James Harkin (redaktør), John Mitchinson (forfatter), Christian Rugstad (oversetter), H.L.V. Siempre (oversetter), Pål F. Breivik (oversetter)
Forlag Font
Utgitt 23 mai 2018
Lengde 516 sider
Sjanger Sport og fritid, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Serie QI: fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281694712
Visste du at frem til 1913 kunne barn sendes som pakkepost i USA? 3740 forbausende fakta er fylt med de mest fantastiske, forbløffende og forunderlige faktaene som QI-redaksjonen i BBC har gravd frem gjennom ti år. Visste du at en gjennomsnittlig europeisk bil står parkert 96 % av tiden? Eller at kvinner kjøper 80 % av alt som er til salgs i verden (inkludert bøker)? Eller at den elektriske stolen ble oppfunnet av en tannlege? Du visste kanskje ikke at Picasso var en av de mistenkte da «Mona Lisa» ble stjålet fra Louvre i 1911? Heller ikke alle vet at mannen som tegnet Saddams bunker var sønnesønn av kvinnen som bygget Hitlers bunker, eller at en pizza med radius z og tykkelse a, har volumet pi*z*z*a. En til? OK: Aerosmith har tjent mer penger på dataspillet Guitar Hero enn på noen av albumene sine.