Profesjonell matlaging (ebok) av Kjell E. Innli
Legg til i ønskeliste
Kjell E. Innli (forfatter), Helge Helmersen (forfatter)

Profesjonell matlaging ebok

620,-
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten …
Ebok 620,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kjell E. Innli (forfatter), Helge Helmersen (forfatter)
Utgitt 11 desember 2019
Lengde 140 sider
Sjanger
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788258406355
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.