Det du lurer på - 157 spørsmål og svar (ebok) av Line Bø Leren
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Line Bø Leren (forfatter), Line B. Leren (forfatter), Stine T. M. Solli (forfatter), Stine T.M. Solli (forfatter), Tine S. Knutsen (forfatter)

Det du lurer på ebok

199,-
Ungdomstidas viktigste bok. Svar på alt ungdom lurer på om sex og seksualitet akkurat nå. Kan man være forelska i noen av samme kjønn, men likevel være heterofil? Hva kan man gjøre hvis man opplever at noen har spredd nakenbilder av deg? Hvordan har man forplay? Det er et stort behov for dagsaktuell, god og relevant seksualundervisning. Alle er ikke like komfortable med å spørre noen om det de lurer på om sex og seksualitet. Et nettsøk kan gi feil informasjon og skape enda større usikkerhet. I …
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel 157 spørsmål og svar
Forfattere Line Bø Leren (forfatter), Line B. Leren (forfatter), Stine T. M. Solli (forfatter), Stine T.M. Solli (forfatter), Tine S. Knutsen (forfatter), Jenny Jordahl (illustratør)
Forlag Kagge
Utgitt 4 september 2017
Lengde 181 sider
Sjanger Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248921158
Ungdomstidas viktigste bok. Svar på alt ungdom lurer på om sex og seksualitet akkurat nå. Kan man være forelska i noen av samme kjønn, men likevel være heterofil? Hva kan man gjøre hvis man opplever at noen har spredd nakenbilder av deg? Hvordan har man forplay? Det er et stort behov for dagsaktuell, god og relevant seksualundervisning. Alle er ikke like komfortable med å spørre noen om det de lurer på om sex og seksualitet. Et nettsøk kan gi feil informasjon og skape enda større usikkerhet. I "Det du lurer på" på får du svar på de vanligste spørsmålene stilt anonymt av to tusen norske ungdomsskoleelever. Alle svar er kvalitetssjekket av medisinske og juridiske eksperter. De tre forfatterne er tilknyttet Sex og samfunn - landets største senter for seksuell og reproduktiv helse. De har bred erfaring fra seksualitetsundervisning for 9.- og 10.-klassinger og ser daglig det store behovet for riktig kunnskap som er lett tilgjengelig. Temaene spenner mellom alt fra onani og oralsex til forelskelse og grensesetting.