Volum - en spilleliste (ebok) av Pedro Carmona-Alvarez
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Pedro Carmona-Alvarez (forfatter), Lars Elling (forfatter), Tania Kjeldset (forfatter), Hans Petter Laberg (forfatter), Arne Svingen (forfatter), Stein Erik Lunde (forfatter), Aslak Dørum (forfatter), Liv Eirill Evensen (forfatter), Frida Ånnevik (forfatter)

Volum ebok

229,-
I neste sekund fylles jeg av en enorm klang, det synger i hele meg. Så letter jeg. Ikke mye, bare noen centimeter over scenegulvet, men nok til at jeg kjenner at jeg flyr. Det er en vidunderlig følelse. Så lukker jeg øynene og bare henger der, jeg vet at så lenge jeg holder denne tonen, vil alt være bra. Så lenge tonen holder, er jeg også lykkelig. Ni forfattere som også er musikere, eller ni musikere som også skriver. Ni noveller om hvordan musikken kan forandre situasjonen, kan forandre deg…
Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en spilleliste
Forfattere Pedro Carmona-Alvarez (forfatter), Lars Elling (forfatter), Tania Kjeldset (forfatter), Hans Petter Laberg (forfatter), Arne Svingen (forfatter), Stein Erik Lunde (forfatter), Aslak Dørum (forfatter), Liv Eirill Evensen (forfatter), Frida Ånnevik (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 mars 2015
Lengde 101 sider
Sjanger Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202481469
I neste sekund fylles jeg av en enorm klang, det synger i hele meg. Så letter jeg. Ikke mye, bare noen centimeter over scenegulvet, men nok til at jeg kjenner at jeg flyr. Det er en vidunderlig følelse. Så lukker jeg øynene og bare henger der, jeg vet at så lenge jeg holder denne tonen, vil alt være bra. Så lenge tonen holder, er jeg også lykkelig. Ni forfattere som også er musikere, eller ni musikere som også skriver. Ni noveller om hvordan musikken kan forandre situasjonen, kan forandre deg. Om hvordan tonene får deg til å sveve, hvordan klangen fra et piano kan få deg til å gjøre noe helt nytt, om hvor vanskelig det er å finne de rette ordene. Om alle minnene som henger fast i musikken, om alle gledene, plagene og drømmene som følger med. Og om det utrolige som plutselig kan skje, bare fordi det finnes musikk. Og mennesker som elsker musikken. Møt Pedro Carmona Alvarez, Aslak Dørum, Lars Elling, Liv Eirill Evensen, Tania Kjeldset, Hans Petter Laberg, Stein Erik Lunde, Arne Svingen og Frida Ånnevik.