Les og lytt til ebøker og lydbøker - når som helst, hvor som helst!

Med EBOK.NO kan du velge blant titusenvis av ebøker og lydbøker fra alle norske forlag.
Kjøp bøker med et klikk og lytt eller les i appene våre for iPad, iPhone og Android - eller på Kindle og Pocketbook.
Hvis du ikke har registrert deg ennå, er du bare minutter unna en ny måte å oppleve bøker på!
Hvis du trenger hjelp, håper vi du tar kontakt med oss på chat eller epost. Du kan også besøke hjelpesenteret vårt for å få svar på ofte stilte spørsmål

1) Velg en ebok eller lydbok

Alle norske ebøker og lydbøker er tilgjengelig for deg i butikken vår. Vi har også over en halv million engelske titler. Vi gjør vårt ytterste for å vise deg de ferskeste nyhetene, de beste tilbudene, og de glemte godbitene.  Du har full oversikt over kjøpene dine i din nye digitale bokhylle.


2) Kjøp med noen tastetrykk

Trykk på "Logg inn" for å opprette ny bruker. Innlogging og betaling på EBOK.NO skjer med din Schibsted-konto, som også brukes av en rekke norske medienettsteder som FINN og VG. Første gang du handler, må du legge inn betalingsinformasjonen din, deretter kan du kjøpe med et klikk. Har du en konto der allerede? Da kan du bare logge rett inn hos oss!


3) Les og lytt i appene våre for iPad, iPhone og Android - eller send til Kindle og Pocketbook

Kom i gang - iPhone

Er du ute etter ebøker og lydbøker? Da bør du sjekke ut vårt store sortiment av denne typen bøker på nett. Les og lytt hvor du vil. Kjøp online i dag!

Kom i gang - Kindle

På utkikk etter norske ebøker til Kindle? Vi har et stort utvalg av ebøker som kan leses på Kindle og andre lesebrett. Se mer og kjøp online i dag.

Bøkene du handler hos oss kan leses eller lyttes til på alle enhetene dine, med en gang. Last ned appene våre fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) og logg deg på med e-post og passord.

Husk at du også kan:

Har du andre spørsmål? Ta kontakt med oss på chat eller epost, eller besøk hjelpesenteret vårt for å få svar på ofte stilte spørsmål.

De mest populære ebøkene akkurat nå

Vis alle

Aktuelle ebøker

Vis alle