KOM I GANG MED EBØKER OG LYDBØKER

Det skal være enkelt å handle og lese ebøker. Med EBOK.NO kan du velge blant tusenvis av ebøker og lydbøker fra alle norske forlag, kjøpe dem med et klikk og lytte eller lese i appene våre for iPad, iPhone og Android. Vi har også mange flotte interaktive barnebøker til iPad. Hvis du ikke har registrert deg ennå, er du bare minutter unna en ny måte å oppleve bøker på!

Hvis du trenger hjelp, håper vi du tar kontakt med oss på chat eller epost. Du kan også besøke hjelpesenteret vårt for å få svar på ofte stilte spørsmål
 

1) Velg en ebok eller lydbok

Alle norske ebøker og lydbøker er tilgjengelig for deg i butikken vår. Vi har også over en halv million engelske titler. Vi gjør vårt ytterste for å vise deg de heteste nyhetene, de beste tilbudene, og de glemte godbitene.  Du har full oversikt over kjøpene dine i din nye digitale bokhylle.

 

 

2) Kjøp med noen tastetrykk

Gå til Logg inn øverst i nettleseren for å opprette bruker. Innlogging og betaling på EBOK.NO skjer med din Schibsted account, som også brukes av en rekke norske medienettsteder som FINN og VG. Første gang du handler, må du legge inn betalingsinformasjonen din, deretter kan du kjøpe med et klikk. Har du en konto der allerede? Da kan du bare logge rett inn hos oss!
 

 

3) Les og lytt i appene våre for iPad, iPhone og Android - eller send til Kindle

Bøkene du handler hos oss kan leses eller lyttes til på alle enhetene dine, med en gang. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appene våre fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) og logge deg på med e-post og passord. Som første norske bokhandel har vi også puttet butikken vår i appen, slik at du kan handle og nyte bøkene akkurat når det passer deg. Nesten alle norske ebøker kan også sendes til Kindle-brettet ditt, dersom du heller ønsker det.

 

 

 

Husk at du også kan:

  • Sende ebøkene dine til Kindle - nesten alle norske ebøker kan nå leses på lesebrettet fra Amazon!
  • Lese eller høre utdrag fra et stort utvalg norske bøker før du kjøper
  • Legge inn anmeldelser, dele leseutdrag eller legge til bøker i ønskelisten
  • Spille av lydbøker med AirPlay 

Har du andre spørsmål? Ta kontakt med oss på chat eller epost, eller besøk hjelpesenteret vårt for å få svar på ofte stilte spørsmål