Peppa er havfrue (lydbok) av Lauren Holowaty
Legg til i ønskeliste
Lauren Holowaty (forfatter), Svein Tindberg (oppleser)

Peppa er havfrue (Peppa Pig) lydbok

68,- Veil. pris: 149,-Spar: 81,-
Når du har kjempe, kjempe, kjempelyst til å være havfrue! Peppa har kjempelyst til å være havfrue! Så hun inviterer alle vennene sine på undervannsfest, men Mamma og Pappa Gris skjønner ikke helt hvordan de skal få det til ... Hei, vent nå litt! Frøken Kanin driver jo verdens beste Redningstjeneste for Fest og Underholdning! Kanskje hun kan komme dem til unnsetning og sørge for at drømmen til Peppa går i oppfyllelse? Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma …
Lydbok 68,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lauren Holowaty (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter), Neville Astley (annet), Mark Baker (annet), Svein Tindberg (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 3 mai 2022
Lengde 0:09
Sjanger Barnebøker, 0-3 år, Fantasy
Serie Peppa Pig
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205575370
Når du har kjempe, kjempe, kjempelyst til å være havfrue! Peppa har kjempelyst til å være havfrue! Så hun inviterer alle vennene sine på undervannsfest, men Mamma og Pappa Gris skjønner ikke helt hvordan de skal få det til ... Hei, vent nå litt! Frøken Kanin driver jo verdens beste Redningstjeneste for Fest og Underholdning! Kanskje hun kan komme dem til unnsetning og sørge for at drømmen til Peppa går i oppfyllelse? Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.