Peppa og julenissen (lydbok) av Lauren Holowaty
Legg til i ønskeliste
Lauren Holowaty (forfatter), Svein Tindberg (innleser)

Peppa og julenissen (Peppa Pig) lydbok

149,-
Jul med Peppa! I barnehagen til Peppa skal de ha juleforestilling. Barna spør julenissen om han vil komme og se på, men dette er den travleste tiden på året for ham! Heldigvis rekker æresgjesten deres akkurat fram i tide, og han har med en fantastisk overraskelse til Peppa og vennene hennes. Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp …
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lauren Holowaty (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter), Svein Tindberg (innleser), Neville Astley (annet), Mark Baker (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 21 desember 2021
Lengde 0:07
Sjanger Barnebøker, 0-3 år
Serie Peppa Pig
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205549715
Jul med Peppa! I barnehagen til Peppa skal de ha juleforestilling. Barna spør julenissen om han vil komme og se på, men dette er den travleste tiden på året for ham! Heldigvis rekker æresgjesten deres akkurat fram i tide, og han har med en fantastisk overraskelse til Peppa og vennene hennes. Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.