Traktoren som så gjerne ville sove (lydbok) av Carl-Johan Forssén Ehrlin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Traktoren som så gjerne ville sove (Usedvanlige søvndyssende eventyrbøker) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
En ny godnatthistorie som får barnet til å sovne! Med flere millioner solgte eksemplarer over hele verden tok den nyskapende svenske boka Den lille kaninen som så gjerne ville sove verden med storm og ble raskt en bestselger i mange land. Forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin fulgte opp suksessen med godnatthistorien Elefanten som gjerne ville sove, og i kjent stil brukte han psykologiske teknikker for å få barnet ditt til å sovne. Lydboka om traktoren Alex er den tredje lydboken i den søvndyss…
Lydbok 262,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Carl-Johan Forssén Ehrlin (forfatter), Sydney Hanson (illustratør), John Grande (oversetter), Christoffer Staib (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 desember 2023
Lengde 0:33
Sjanger 0-3 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202829063
En ny godnatthistorie som får barnet til å sovne! Med flere millioner solgte eksemplarer over hele verden tok den nyskapende svenske boka Den lille kaninen som så gjerne ville sove verden med storm og ble raskt en bestselger i mange land. Forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin fulgte opp suksessen med godnatthistorien Elefanten som gjerne ville sove, og i kjent stil brukte han psykologiske teknikker for å få barnet ditt til å sovne. Lydboka om traktoren Alex er den tredje lydboken i den søvndyssende serien. I denne lydboka blir vi med den lille røde traktoren Alex på en rolig kjøretur på landet. Her blir vi kjent med Jesper Gulrot, Leo Sovehjerte og en søvnig trollmann som teller stjerner. Historiens språk og utforming oppmuntrer til ro, stillhet og en god natts søvn. Gjør som foreldre over hele verden, og hils en ny leggerutine velkommen! Med denne lydboken vugges barnet verbalt i søvn, og leggingen blir en rolig og kjærlig avslutning på dagen.