Den sorte løve (lydbok) av Rolf Magne Andersen
Legg til i ønskeliste

Den sorte løve (Nattninja #1) lydbok

99,-
Martin liker ikke å legge seg. Denne gangen er favorittputen hans borte, og det er helt umulig å sovne. Pappa syns han burde klare å sovne uten akkurat den puten. Heldigvis kan Martin bli om til en ekte ninja ved hjelp av den magiske nattlampen sin. Når Martin er Nattninjaen finner han alltid en måte å løse problemet, slik at han, og du som hører på, kan sove godt. I kveld må Nattninjaen komme seg forbi Ridder Pappa og inn til Den Sorte Løve for å ta tilbake Den Utrolige pute. NATTNINJA e…
Lydbok 99,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rolf Magne Andersen (forfatter), Bård Sletvold Torkildsen (forfatter), Bård Sletvold Torkildsen (illustratør), Rolf Magne Andersen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 november 2021
Lengde 0:14
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Serie Nattninja
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202730987
Martin liker ikke å legge seg. Denne gangen er favorittputen hans borte, og det er helt umulig å sovne. Pappa syns han burde klare å sovne uten akkurat den puten. Heldigvis kan Martin bli om til en ekte ninja ved hjelp av den magiske nattlampen sin. Når Martin er Nattninjaen finner han alltid en måte å løse problemet, slik at han, og du som hører på, kan sove godt. I kveld må Nattninjaen komme seg forbi Ridder Pappa og inn til Den Sorte Løve for å ta tilbake Den Utrolige pute. NATTNINJA er en serie med svært populære episoder på Storytel, skrevet og fortalt av Rolf Magne G. Andersen - skaperen av KOKOSBANANAS. Det er en fantsirik og vilter serie om Marvin som ikke liker å legge seg, og som løser sine ulike problemer ved hjelp av lampe-ånden Akari, som forvandler ham til NATTNINJA og gir ham gode råd på veien. Virkelighet og fantasi blandes i akkurat passe spennende og koselige historier for 3-6 åringene som skal til å legge seg.