Enhjørningen som sa nei (lydbok) av Marc-Uwe Kling
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Marc-Uwe Kling (forfatter), Nicolai Cleve Broch (oppleser)

Enhjørningen som sa nei (Neihjørningen) lydbok

99,-
Dette er fortellingen om en nydelig liten enhjørning som blir født inn i en rosa sukkertøy-verden, men som ikke føler seg helt hjemme. Ikke vil han spise, ikke vil han vaske seg, ikke vil han drive med idrett og han vil i hvert fall ikke gå på skolen. Uansett hvilke fristende forslag familien hans kommer med, svarer enhjørningen nei, og derfor blir han døpt NEIhjørningen. I stedet for å bli med familien legger han ut på sitt eget lille eventyr, der han blant annet møter på HVAskebjørnen som ikk…
Lydbok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marc-Uwe Kling (forfatter), Astrid Henn (illustratør), Elisabeth Beanca Halvorsen (oversetter), Nicolai Cleve Broch (oppleser)
Utgitt 17 oktober 2022
Lengde 0:17
Sjanger 3-6 år, Kjærlighet og vennskap, Fantasy, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234710636
Dette er fortellingen om en nydelig liten enhjørning som blir født inn i en rosa sukkertøy-verden, men som ikke føler seg helt hjemme. Ikke vil han spise, ikke vil han vaske seg, ikke vil han drive med idrett og han vil i hvert fall ikke gå på skolen. Uansett hvilke fristende forslag familien hans kommer med, svarer enhjørningen nei, og derfor blir han døpt NEIhjørningen. I stedet for å bli med familien legger han ut på sitt eget lille eventyr, der han blant annet møter på HVAskebjørnen som ikke hører noe og prinsesse JOlivia som sier jo til alt. Enhjørningen er en morsom karakter med høy gjenkjennelsesfaktor for barn. I tillegg inneholder historien massevis av rim og ordlek, som kan være en fin måte å vekke barns interesse for språk på, samtidig som det er en skikkelig morsom leseropplevelse både for store og små. Boken har solgt over 800 000 i Tyskland og er under utgivelse på 24 språk. Boken er også del av en serie, og neste bok kommer til våren.