Havets skrekk (lydbok) av Jan-Kåre Øien
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jan-Kåre Øien (forfatter), Terje Norum (forfatter), Sigve Bøe (oppleser), Unn Vibeke Hol (oppleser), Gustav Nilsen (oppleser)

Havets skrekk (Harepus og Piggsvin #5) lydbok

179,-
Piggsvin har funnet en flaskepost med et brev fra en som ber om hjelp. Da passer det bra at Harepus holder på å bygge en sjørøverskute. Sammen bygger de to vennene en flott skute som de døper til Havets skrekk. De kler seg ut som sjørøvere og legger ut på tokt. Piggsvin er betenkt. Ikke kan han svømme og ikke liker han vann, og da en kjempestor gjedde er i ferd med å velte båten, ser det mørkt ut. Men de de må komme seg ut til øya hvor de tror brevskriveren holder til, og de kommer helskinnet i…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan-Kåre Øien (forfatter), Terje Norum (forfatter), Sigve Bøe (oppleser), Unn Vibeke Hol (oppleser), Terje Norum (annet), Gustav Nilsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 desember 2017
Lengde 0:15
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202567514
Piggsvin har funnet en flaskepost med et brev fra en som ber om hjelp. Da passer det bra at Harepus holder på å bygge en sjørøverskute. Sammen bygger de to vennene en flott skute som de døper til Havets skrekk. De kler seg ut som sjørøvere og legger ut på tokt. Piggsvin er betenkt. Ikke kan han svømme og ikke liker han vann, og da en kjempestor gjedde er i ferd med å velte båten, ser det mørkt ut. Men de de må komme seg ut til øya hvor de tror brevskriveren holder til, og de kommer helskinnet i land. De leter og leter, men finner ingen. De føler at noen ser på dem også. til slutt bestemmer de seg for å dra hjem igjen. Men vel om bord på skuta får de seg en overraskelse. Havets skrekk er den femte boka om Harepus og Piggsvin, to sjarmerende venner som finner på mye spennende sammen.