Kjærlighetens vind (lydbok) av Camilla Brinck
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Camilla Brinck (forfatter), Guri Schanke (oppleser), Mathilde Hummervoll Storm (oppleser), Hilde Lyrån (oppleser)

Kjærlighetens vind (Musse & Helium) lydbok

249,-
Kjærlighetens vind er en magisk og effektiv godnatthistorie med elementer av mindfulness som vil bli elsket av både barn og voksne. I eventyret får du følge med når Musse og Helium lukker øynene og beveger seg til et magisk sted hvor kun fantasien setter grenser. Samtalene kommer blant annet inn på kjærlighetens vind som kommer med glede og varme til de som trenger det. Samtalene fungerer perfekte som lytting både til hvileperioder og før man skal sove. Bli dratt inn i den fortryllende verdenen…
Lydbok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Brinck (forfatter), Mari Vigdis Wulfsberg (oversetter), Guri Schanke (oppleser), Mathilde Hummervoll Storm (oppleser), Hilde Lyrån (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 desember 2021
Lengde 0:34
Sjanger 3-6 år, Dyr og natur, Fantasy, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202728915
Kjærlighetens vind er en magisk og effektiv godnatthistorie med elementer av mindfulness som vil bli elsket av både barn og voksne. I eventyret får du følge med når Musse og Helium lukker øynene og beveger seg til et magisk sted hvor kun fantasien setter grenser. Samtalene kommer blant annet inn på kjærlighetens vind som kommer med glede og varme til de som trenger det. Samtalene fungerer perfekte som lytting både til hvileperioder og før man skal sove. Bli dratt inn i den fortryllende verdenen til Musse og Helium.