Magisk moro med Mummitrollet - lyd (lydbok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Trond Brænne (oppleser)

Magisk moro med Mummitrollet (Mummitrollet) lydbok

149,-
(1)
Hvis du ikke har møtt Mummitrollet har du gått glipp av mye magisk moro. Her får du tre nye eventyr: "Mummitrollets vinter": Vinteren har kommet tidlig til Mummidalen, og nå er det på tide at Mummitrollets venner reiser sørover. Mummitrollet er bekymret for at Snusmumrikken ikke vil savne ham like mye som han vil savne Snusmumrikken. I "Mummitrollet og bursdagsknappen" gleder Mummitrollet seg til verdens mest fantastiske dag. Men tenk om de har glemt den? Og i "Mummitrollet og skattejakten" dra…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel lyd
Forfattere Tove Jansson (annet), Espen Hagerup (oversetter), Hulda Westberg Sparbo (oversetter), Trond Brænne (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 november 2012
Lengde 0:18
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Serie Mummitrollet
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202401672
Hvis du ikke har møtt Mummitrollet har du gått glipp av mye magisk moro. Her får du tre nye eventyr: "Mummitrollets vinter": Vinteren har kommet tidlig til Mummidalen, og nå er det på tide at Mummitrollets venner reiser sørover. Mummitrollet er bekymret for at Snusmumrikken ikke vil savne ham like mye som han vil savne Snusmumrikken. I "Mummitrollet og bursdagsknappen" gleder Mummitrollet seg til verdens mest fantastiske dag. Men tenk om de har glemt den? Og i "Mummitrollet og skattejakten" drar alle vennene til Ødeøy for å lete etter en skatt.