Mummitrollet og den usynlige gjesten (lydbok) av Cecilia Davidsson
Legg til i ønskeliste
Cecilia Davidsson (forfatter), Andrea Bræin Hovig (innleser)

Mummitrollet og den usynlige gjesten (Mummitrollet) lydbok

179,-
(1)
En mørk høstkveld banker det på døren til Mummihuset. I regnet utenfor står det en merkelig gjest - et usynlig barn. Hun heter Ninni, og hun er blitt skremt av den som skulle passe på henne. Hvordan får man et barn til å bli synlig igjen? Dette funderer alle i Mummifamilien på. De prøver med vennlighet, en ny kjole og en gammel huskur. De prøver å fortelle morsomme historier, og å vente. Hvordan det går, får du vite i denne fortellingen. Tove Janssons elskede novelle Det usynlige barnet er g…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Cecilia Davidsson (forfatter), Tove Jansson (annet), Heidi Sævareid (oversetter), Andrea Bræin Hovig (innleser)
Utgitt 17 desember 2020
Lengde 0:18
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Serie Mummitrollet
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241954870
En mørk høstkveld banker det på døren til Mummihuset. I regnet utenfor står det en merkelig gjest - et usynlig barn. Hun heter Ninni, og hun er blitt skremt av den som skulle passe på henne. Hvordan får man et barn til å bli synlig igjen? Dette funderer alle i Mummifamilien på. De prøver med vennlighet, en ny kjole og en gammel huskur. De prøver å fortelle morsomme historier, og å vente. Hvordan det går, får du vite i denne fortellingen. Tove Janssons elskede novelle Det usynlige barnet er gjenfortalt av forfatteren Cecilia Davidsson og har fått nye bilder av kunstneren Filippa Widlund.