Neihjørningen i jungelen (lydbok) av Marc-Uwe Kling
Legg til i ønskeliste
Marc-Uwe Kling (forfatter), Astrid Henn (forfatter), Scott Maurstad (innleser)

Neihjørningen i jungelen (Neihjørningen) lydbok

99,-
Bøkene om NEIhjørningen har solgt over 1,5 millioner eksemplarer i Tyskland og er under utgivelse på 24 språk. NEIhjørningen og prinsesse JOlivia hadde en krangel ... men ingen av dem vet hva den handlet om lenger! Når hunden VOFFor blir pedagogisk, får NEIhjørningen nok og stikker av. Han ender opp dypt inni den mørke jungelen, der han møter på en underlig slange. Teksten har massevis av rim og ordlek, som vekker barns interesse for språk. Boken er en frittstående oppfølger til Enh…
Lydbok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marc-Uwe Kling (forfatter), Astrid Henn (forfatter), Astrid Henn (illustratør), Elisabeth Beanca Halvorsen (oversetter), Scott Maurstad (innleser)
Utgitt 1 september 2023
Lengde 0:18
Sjanger 3-6 år, Dyr og natur, Kjærlighet og vennskap, Fantasy, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234713378
Bøkene om NEIhjørningen har solgt over 1,5 millioner eksemplarer i Tyskland og er under utgivelse på 24 språk. NEIhjørningen og prinsesse JOlivia hadde en krangel ... men ingen av dem vet hva den handlet om lenger! Når hunden VOFFor blir pedagogisk, får NEIhjørningen nok og stikker av. Han ender opp dypt inni den mørke jungelen, der han møter på en underlig slange. Teksten har massevis av rim og ordlek, som vekker barns interesse for språk. Boken er en frittstående oppfølger til Enhjørningen som sa NEI, som kom på norsk i 2022.