Konkurransen mot toppskolen! (lydbok) av Katarina Ekstedt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Katarina Ekstedt (forfatter), Anna Winberg (forfatter), Jonas Hoff Oftebro (oppleser)

Konkurransen mot toppskolen! (Rekordskolen #3) lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
I den tredje lydboka om Kosta, Silje og Rurik på Rekordskolen er det tid for konkurranse! Ved inngangen til et nytt semester ved Rekordskolen får våre tre venner vite at hele kullet skal konkurrere mot Toppskolen i en stor rekordkonkurranse! Det kommer til å være konkurranser i alt fra trampolinehopp og hinderløyer til forsøk på å lage verdens lengste hanekam. Vennene er spente og nervøse, men etter hvert oppdager de at de fleste av motstanderne på Toppskolen bruker alt annet enn rettferdige me…
Lydbok 218,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Katarina Ekstedt (forfatter), Anna Winberg (forfatter), Mari Vigdis Wulfsberg (oversetter), Jonas Hoff Oftebro (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 13 desember 2022
Lengde 1:05
Sjanger 6-9 år, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker
Serie Rekordskolen
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202775469
I den tredje lydboka om Kosta, Silje og Rurik på Rekordskolen er det tid for konkurranse! Ved inngangen til et nytt semester ved Rekordskolen får våre tre venner vite at hele kullet skal konkurrere mot Toppskolen i en stor rekordkonkurranse! Det kommer til å være konkurranser i alt fra trampolinehopp og hinderløyer til forsøk på å lage verdens lengste hanekam. Vennene er spente og nervøse, men etter hvert oppdager de at de fleste av motstanderne på Toppskolen bruker alt annet enn rettferdige metoder for å vinne ... Samtidig har Silje fått noe annet å tenke på. Den gamle vennen hennes Eddie er nemlig med på motstanderlaget! Kommer de til å klare å bli venner på nytt, og kan Eddie hjelpe dem å pønske ut hvordan man egentlig vinner mot noen som ikke spiller rent spill?