Skrytepappa og katastrofevogna (lydbok) av Ulrik Høisæther
Legg til i ønskeliste
Ulrik Høisæther (forfatter), Jan-Erik Fjell (forfatter), Thomas Kirkeberg (forfatter), Scott Maurstad (innleser)

Skrytepappa og katastrofevogna (Skrytepappa #2) lydbok

149,-
Andre bok i actionfylt humorserie fra Jan-Erik Fjell og Ulrik Høisæther Det er sommerferie, og Mats og Lisa har store planer for alt de vil gjøre. Det har også Skrytepappa, som har fått tak i en campingvogn av ypperste kvalitet. Når Mats og Lisa går den nye campingvognen nærmere etter i sømmene, oppdager de imidlertid at den ikke er fullt så feiende flott som Skrytepappa skal ha det til. Og de har ikke vært lenge på veien før problemene virkelig begynner å melde seg. Skrytepappa og …
Lydbok 149,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ulrik Høisæther (forfatter), Jan-Erik Fjell (forfatter), Thomas Kirkeberg (forfatter), Scott Maurstad (innleser)
Utgitt 22 mars 2022
Lengde 0:46
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Morsomme bøker, Familie
Serie Skrytepappa
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234706585
Andre bok i actionfylt humorserie fra Jan-Erik Fjell og Ulrik Høisæther Det er sommerferie, og Mats og Lisa har store planer for alt de vil gjøre. Det har også Skrytepappa, som har fått tak i en campingvogn av ypperste kvalitet. Når Mats og Lisa går den nye campingvognen nærmere etter i sømmene, oppdager de imidlertid at den ikke er fullt så feiende flott som Skrytepappa skal ha det til. Og de har ikke vært lenge på veien før problemene virkelig begynner å melde seg. Skrytepappa og katastrofevognen er en lettlest og ellevill fortelling, med høy gjenkjennelsesfaktor. Den passer for alle barn mellom 6 og 9 år som liker morsomme bøker. Boka er gjennomillustrert av Thomas Kirkeberg og egner seg både for høytlesning og selvlesning.