Turbotvillingene og den store kanonballkampen (lydbok) av Harald Maxmillian Stoltenberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Turbotvillingene og den store kanonballkampen (Turbotvillingene #1) lydbok

399,-
En hysterisk morsom og hjertevarm lydbok fra Harald og Robert Stoltenberg! Turbotvillingene Robert og Harald må flytte fra storbyen til bondelandet, fordi moren deres får et innfall og trenger mer plass til tankene sine. Huset de skal bo i er falleferdig, har utedo og hele området lukter kumøkk. Turbotvillingene gleder seg til å begynne på ny skole, men allerede første skoledag viser det seg at hele skolen og alle i bygda er fullstendig opphengt i en eneste ting: KANONBALL. Og ikke nok med det,…
Lydbok 399,- Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Harald Maxmillian Stoltenberg (forfatter), Harald Stoltenberg (forfatter), Robert Stoltenberg (forfatter), Robert Stoltenberg (oppleser), Harald Maxmillian Stoltenberg (oppleser), Harald Stoltenberg (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 desember 2022
Lengde 3:45
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Morsomme bøker, Familie
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202776572
En hysterisk morsom og hjertevarm lydbok fra Harald og Robert Stoltenberg! Turbotvillingene Robert og Harald må flytte fra storbyen til bondelandet, fordi moren deres får et innfall og trenger mer plass til tankene sine. Huset de skal bo i er falleferdig, har utedo og hele området lukter kumøkk. Turbotvillingene gleder seg til å begynne på ny skole, men allerede første skoledag viser det seg at hele skolen og alle i bygda er fullstendig opphengt i en eneste ting: KANONBALL. Og ikke nok med det, tvillingene havner i samme klasse som skolens bølle og kretsmester i kanonball, nemlig Sølvi. Sølvi utfordrer tvillingene til å danne seg et eget kanonball-lag og melde seg på den store kanonballturneringen som avholdes hvert år. Men Robert og Harald har aldri hørt om kanonball, og ikke kjenner de noen som kan være med på laget heller. Heldigvis finner de en bok om kanonball på bokbussen (den er dessverre på tsjekkisk, men den har fine tegninger). I tillegg får de hjelp av ekteparet på nabogården som ikke bare kan mye om kanonball, men som også har både en okse som er god til å nikke og en møkkaspreder som kan skyte ut kanonballer. Når det viser seg at Sølvis jerngrep om bygda er enda hardere enn tvillingene kunne forestille seg, må Robert og Harald gjøre alt de kan for å knuse laget hennes i den store kanonballturneringen. Men hvem skal egentlig være på laget deres? Hva skjedde med den nye gutten i klassen som ble sporløst borte etter forrige turnering? Og hvordan i alle dager spiller man egentlig kanonball?