20 historier om fotball (lydbok) av Alex Bellos
Legg til i ønskeliste
Alex Bellos (forfatter), Ben Lyttleton (forfatter), Johannes Blåsternes (innleser)

20 historier om fotball (Fotballskolen) lydbok

129,- Veil. pris: 299,-Spar: 170,-
Velkommen til det fjerde trinnet på fotballskolen. Pensum på dette trinnet omfatter historier om de største fotballstjernene, de beste lagene og om dem som har endret fotballhistorien. Vet du hva som er hemmeligheten bak Lionel Messis suksess? Har du hørt om fotballspilleren som bæsjet på fotballbanen? Kan du noe om rekorder i Champions Leauge? Og vet du hvilken toppklubb som blir kalt Meringues? Ikke det? Fortvil ikke. Når du har hørt igjennom pensum, er du oppdatert og kunnskapsrik og kan bri…
Lydbok 129,- Ebok 159,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alex Bellos (forfatter), Ben Lyttleton (forfatter), Håkon Viggen (oversetter), Johannes Blåsternes (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 oktober 2023
Lengde 1:40
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Sport
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202766740
Velkommen til det fjerde trinnet på fotballskolen. Pensum på dette trinnet omfatter historier om de største fotballstjernene, de beste lagene og om dem som har endret fotballhistorien. Vet du hva som er hemmeligheten bak Lionel Messis suksess? Har du hørt om fotballspilleren som bæsjet på fotballbanen? Kan du noe om rekorder i Champions Leauge? Og vet du hvilken toppklubb som blir kalt Meringues? Ikke det? Fortvil ikke. Når du har hørt igjennom pensum, er du oppdatert og kunnskapsrik og kan briljere i de fleste sammenhenger. På fotballskolen har vi bare ett fag, nemlig fotball. Men igjennom fotballen får du også lære en hel rekke fascinerende fakta, du får innblikk i interessant historie og du lærer ett og annet om geografi. Ikke verst! Fagene formidles på en engasjerende, humoristisk og artig måte. God fornøyelse.