2+2=5 (lydbok) av Ada Hegerberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ada Hegerberg (forfatter), Andrine Hegerberg (forfatter), Harald Rosenløw Eeg (forfatter), Maja Evenshaug Christiansen (innleser)

2+2=5 (Ada og Andrine #2) lydbok

149,-
Dette er en bok om hvor vanskelig det kan være å skille seg ut, og om hvordan det å ha søsken både kan være noe av det beste og verste som finnes. Både Ada og Andrine har begynt å spille fotball på Sunndals guttelag. Men ikke alle liker det, for hva er det med disse to jentene som gjør at de tror de kan få spesialbehandling? Andrine blir redd for at lillesøster Ada ikke skal være god nok - hva kommer folk til å tenke om henne da, kan det true plassen hennes? Ada hjelper vennen Kim…
Lydbok 149,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ada Hegerberg (forfatter), Andrine Hegerberg (forfatter), Harald Rosenløw Eeg (forfatter), Maja Evenshaug Christiansen (innleser)
Utgitt 19 september 2022
Lengde 2:02
Sjanger 9-12 år, Barnebøker, Sport, Familie
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234710032
Dette er en bok om hvor vanskelig det kan være å skille seg ut, og om hvordan det å ha søsken både kan være noe av det beste og verste som finnes. Både Ada og Andrine har begynt å spille fotball på Sunndals guttelag. Men ikke alle liker det, for hva er det med disse to jentene som gjør at de tror de kan få spesialbehandling? Andrine blir redd for at lillesøster Ada ikke skal være god nok - hva kommer folk til å tenke om henne da, kan det true plassen hennes? Ada hjelper vennen Kim med å skjule en hemmelighet på klubbhuset. Da Andrine oppdager det, blir hun enda mer bekymra. Hvis noen finner ut hva Ada driver med, blir de garantert kasta ut av laget, begge to. Ada og Andrine Stolsmo Hegerberg kommer fra Sunndal og er Norges mest kjente kvinnelige fotballspillere. Ada ble kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller for innsatsen i sesongen 2015/2016. Begge søstrene har spilt for europeiske storklubber og for det norske landslaget. Harald Rosenløw Eeg er forfatter og kommer fra Tønsberg. Han vant Tarjei Vesaas' debutantpris for Glasskår (1995) og har skrevet en rekke prisbelønnede romaner for ungdom.