Den fantastiske villhesten (lydbok) av James Aldridge
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
James Aldridge (forfatter), Unn Vibeke Hol (innleser)

Den fantastiske villhesten lydbok

349,-
Alle tror at den mongolske villhesten er utryddet. Men det er feil. Gjetergutten Baryut oppdager en flokk hester som passer til beskrivelsene av arten. Hestene han ser foran seg i det øde fjellområdet i Mongolia, er mindre enn andre hester og har uvanlig store hoder. Kamplystne er de også, spesielt villhingsten Tachi. Myten sier at de forhistoriske dyrene er usedvanlig intelligente, og det ser ut til at også dét stemmer. Bayrut frykter at hestene skal bli tatt til fange og holder oppdagelsen si…
Lydbok 349,-

Andre har også kjøpt

Forfattere James Aldridge (forfatter), Erik Lie (oversetter), Unn Vibeke Hol (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 juni 2024
Lengde 4:48
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Dyr og natur, Kjærlighet og vennskap
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202842048

Alle tror at den mongolske villhesten er utryddet. Men det er feil. Gjetergutten Baryut oppdager en flokk hester som passer til beskrivelsene av arten. Hestene han ser foran seg i det øde fjellområdet i Mongolia, er mindre enn andre hester og har uvanlig store hoder. Kamplystne er de også, spesielt villhingsten Tachi. Myten sier at de forhistoriske dyrene er usedvanlig intelligente, og det ser ut til at også dét stemmer. Bayrut frykter at hestene skal bli tatt til fange og holder oppdagelsen sin for seg selv. Men en dag blir hemmeligheten avslørt.

Den flotte og viljesterke villhingsten Tachi blir tatt til fange og sendes til et viltreservat i Wales for å bli make til shetlandsponnien Peep. Det er Kitty som eier ponnien. Baryut har ett og annet han vil fortelle henne om Tachi, og derfor skriver han brev til henne. Barna blir brevvenner, og det utvikler seg et nært vennskap mellom dem på tvers av landegrensene. Historien tar en uventet vending da Tachi og Peep rømmer fra viltreservatet. Moren til Baryut er overbevist om at Tachi vil hjem til sine egne fjell i Mongolia. Dersom det stemmer, må hestene krysse hele Europa og Asia, fra Atlanterhavet til Stillehavet. Er det mulig?