En julefortelling (lydbok) av T.T. Sutherland
Legg til i ønskeliste
T.T. Sutherland (forfatter), Charles Dickens (forfatter), Erlend Loe (oppleser)

En julefortelling lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
Verdens mest berømte julefortelling, gjenfortalt av Erlend Loe og illustrert av Lisa Aisato. Ebenezer Scrooge elsker penger og hater julen. På julekvelden sitter han venneløs og alene i det store, kalde huset sitt. Ute glitrer snøkrystaller i lyset fra vinduer hvor familier koser seg med julematen. Scrooge går og legger seg, men han får ikke sove i fred. I løpet av natten får han besøk av ikke bare ett, men tre spøkelser. De tar ham med på reiser gjennom natten og tiden, og Scrooge ser at in…
Lydbok 332,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere T.T. Sutherland (forfatter), Charles Dickens (forfatter), Lisa Aisato (illustratør), Charles Dickens (annet), Erlend Loe (oversetter), Erlend Loe (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 13 oktober 2022
Lengde 2:42
Sjanger 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248930495
Verdens mest berømte julefortelling, gjenfortalt av Erlend Loe og illustrert av Lisa Aisato. Ebenezer Scrooge elsker penger og hater julen. På julekvelden sitter han venneløs og alene i det store, kalde huset sitt. Ute glitrer snøkrystaller i lyset fra vinduer hvor familier koser seg med julematen. Scrooge går og legger seg, men han får ikke sove i fred. I løpet av natten får han besøk av ikke bare ett, men tre spøkelser. De tar ham med på reiser gjennom natten og tiden, og Scrooge ser at ingenting er som han trodde, alt han vet blir snudd på hodet, og kanskje er det likevel en mening i å bry seg om andre?