Få meg bort! (lydbok) av James Patterson
Legg til i ønskeliste
James Patterson (forfatter), Chris Tebbetts (forfatter), Jon Arne Arnseth (innleser)

Få meg bort! (Skolen #2) lydbok

129,-
Andre bok i den internasjonale bestselgende serien om den kreative og rampete gutten Rafe. Når mammaen til Rafe mister jobben, må familien flytte inn med bestemoren i byen. Huset er lite og trangt, og bestemor klarer aldri å lære seg hva Rafe heter. Men Rafe har kommet inn på en prestisjefylt kunstskole hvor han får sin første lys levende venn. Ting ser faktisk bra ut, men det varer ikke lenge. Trøbbelet starter med noen fæle mobbere på skolen, og blir ikke bedre når Rafe bestemmer seg for å «…
Lydbok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere James Patterson (forfatter), Tonje Røed (oversetter), Chris Tebbetts (forfatter), Jon Arne Arnseth (innleser)
Utgitt 11 september 2017
Lengde 2:50
Sjanger 9-12 år, Morsomme bøker, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker
Serie Skolen
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242165671
Andre bok i den internasjonale bestselgende serien om den kreative og rampete gutten Rafe. Når mammaen til Rafe mister jobben, må familien flytte inn med bestemoren i byen. Huset er lite og trangt, og bestemor klarer aldri å lære seg hva Rafe heter. Men Rafe har kommet inn på en prestisjefylt kunstskole hvor han får sin første lys levende venn. Ting ser faktisk bra ut, men det varer ikke lenge. Trøbbelet starter med noen fæle mobbere på skolen, og blir ikke bedre når Rafe bestemmer seg for å «få et liv». Følgene er en historie om familieproblemer, vannballonger, kunst og vennskap. JAMES PATTERSON er internasjonalt bestselgende forfatter som skriver bøker innenfor flere sjangre for både barn og voksne.