Gulltårnet (lydbok) av Holly Black
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Holly Black (forfatter), Cassandra Clare (forfatter), Christoffer Hag Maure (innleser)

Gulltårnet (Magisteriet #5) lydbok

399,-
Gulltårnet er den femte og siste boken i serien Magisteriet. Callum Hunt har vært helt og fredløs, en god kraft og et ondt tegn. Selv om dørene til Magisteriet alltid har stått åpne for ham, har han aldri følt seg helt velkommen. Tvert imot har han merket andres motvilje ... og frykt. Nå, idet han tar fatt på det siste året på magiskolen, er han mer usikker enn noen gang på hvor han står. Med ett besynderlig unntak har han støtt fra seg de fleste av vennene sine. Han er fortsatt hjemsøkt av et …
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Holly Black (forfatter), Cassandra Clare (forfatter), John Grande (oversetter), Christoffer Hag Maure (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 23 desember 2021
Lengde 5:45
Sjanger 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Serie Magisteriet
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202755263
Gulltårnet er den femte og siste boken i serien Magisteriet. Callum Hunt har vært helt og fredløs, en god kraft og et ondt tegn. Selv om dørene til Magisteriet alltid har stått åpne for ham, har han aldri følt seg helt velkommen. Tvert imot har han merket andres motvilje ... og frykt. Nå, idet han tar fatt på det siste året på magiskolen, er han mer usikker enn noen gang på hvor han står. Med ett besynderlig unntak har han støtt fra seg de fleste av vennene sine. Han er fortsatt hjemsøkt av et hemmelig mørke. Og den største utfordringen han noen gang kommer til å møte, er rett rundt hjørnet. I denne monumentale avslutningen drives Callum til randen av utslettelse og viser hvordan magien både kan frelse og fordømme, skape og ødelegge.