Gutta i trehuset med 104 etasjer - er nødt til å skaffe ti millioner kroner (ellers!) (lydbok) av Andy Griffiths
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Andy Griffiths (forfatter), Erlend Klarholm Nilsen (oppleser)

Gutta i trehuset med 104 etasjer (Gutta i trehuset #8) lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
Bli med Andy og Terry opp i det 104-etasjes trehuset! De har bygd tretten nye etasjer siden sist, inkludert en uendelig trapp, en rape-bank og til og med en stor festning. Men Andy og Terry må kjempe mot tiden for å finne en morsom historie til den neste boken. Andy har fått tannverk, og da er det ikke lett å skrive ... Derfor blir han og Terry enige om å kjøpe en «Vitse-penn 2000», sånn at de skal klare å skrive ferdig boken. Problemet er bare at pennen koster ti millioner kroner, og at våre t…
Lydbok 350,-

Andre har også kjøpt

Undertittel er nødt til å skaffe ti millioner kroner (ellers!)
Forfattere Andy Griffiths (forfatter), Hege Mehren (oversetter), Simon Stranger (oversetter), Erlend Klarholm Nilsen (oppleser)
Utgitt 20 mai 2021
Lengde 1:21
Sjanger 9-12 år, Morsomme bøker, Barnebøker
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202719685
Bli med Andy og Terry opp i det 104-etasjes trehuset! De har bygd tretten nye etasjer siden sist, inkludert en uendelig trapp, en rape-bank og til og med en stor festning. Men Andy og Terry må kjempe mot tiden for å finne en morsom historie til den neste boken. Andy har fått tannverk, og da er det ikke lett å skrive ... Derfor blir han og Terry enige om å kjøpe en «Vitse-penn 2000», sånn at de skal klare å skrive ferdig boken. Problemet er bare at pennen koster ti millioner kroner, og at våre to helter bare har ti kroner ... Dermed begynner arbeidet med å tjene inn pengene de trenger. Hva er det egentlig som ikke kan gå galt? Hva venter du på? Bli med opp!